Roslagsgatan B

Norrtälje
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Roslagsgatan B, Norrtälje
Hyrdes ut: 2019-02-01


Hyra:

11581 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

81 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning

Närområdet:

Mitt i centrala Norrtälje, nämligen intill korsningenRoslagsgatan/Gökvägen, ligger detta nybyggda område. Fastigheten består av 5våningsplan inklusive källarplan med två trapphus med ingång både från Gökvägenoch innergården. Tillgång till hiss finns till samtliga lägenheter samt tillkällarplan där lägenhetsförråden finns. Lägenheterna är 2-4 rum och kök medlägenhetsytor som varierar mellan ca 43-89 kvm. Badrummen är helkaklade ochvarje lägenhet är utrustad med egen tvättutrustning samt diskmaskin. Utöverdetta finns en gemensam mindre tvättstuga i huset.  Alla lägenheter har tillgång till en inglasadbalkong (undantaget är 4 rok som har en generös uteplats).

I detta område finns endast IP-TV som standard. I området tillämpas IP-telefoni vilket innebär att Telias nät för fast telefoni inte är tillgängligt. Det är individuell mätning av varm- och kallvatten som debiteras separat och som hyresgäst tecknar du ett eget elabonnemang.  

Lägenheten:

Hall - Målade väggar med klinker på golv. Hatthylla samt skåpinredning enligt ritning.

Vardagsrum -Tapetserade väggar och ekparkett på golv. Balkongdörr ut till inglasad balkong.

Kök - Målade väggar med ekparkett på golv. Köksinredningen kommer från Vedum (vita skåpluckor), bänkskivorna är i grå laminat och det är vitt kakel över diskbänk. Köket har spis med glaskeramikhäll, separat kyl och frys, högskåp samt diskmaskin.

Sovrum - Tapetserade väggar och ekparkett på golv. Skåpinredning enligt ritning. Fönstret i sovrummet närmast hallen har stl 1400x800 mm och sitter i underkant på ca 1150 mm höjd.

Klädkammare – Utrustad med klädstång med hylla.

Badrum - Klinkers på golv med komfortvärme och helkaklade väggar. Skena för duschdraperi finns monterad i tak, badrumsskåp med belysning och spegel samt handdukstork finns uppsatt på vägg. Badrummet är även utrustat med tvättmaskin och torktumlare med en bänkskiva samt överskåp ovanför maskinerna.

Lägenheten är belägen på våning 3 av 3, d.v.s. översta våningen (plan 4, 3 tr). 
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Norrtälje

Rapportera fel