Lilla Trädgårdsgatan 38233

Nybro
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Lilla Trädgårdsgatan 38233, Nybro


Hyra:

2000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

36 m2


Beskrivning

Rum centralt i toppfräsch trea
Ett stort rum i en trea med praktisk planlösning vilket gör det enkelt att hålla avskilt så man kan fungera bra var för sig.
Kök och toalett ligger i direkt anslutning till rummet.
4 min promenad till tåg, willys, simhall och park. Buss och bibliotek ligger intill lghtn.
Gratis fibernät, trevlig bakgård.

Krav:
Lugn ordningsam tjej som inte är allt för socialiserad hemma, inte daglig hög musik. Jag vill alltså inte ha för mkt spring och höga ljud att bli störd av. Djur kan gå bra beroende på.
Själv är jag 30, jobbar olika tider även helg. Jag har vänner och familj som jag ofta är iväg hos. Är jag hemma gillar jag att baka och laga mat periodsvis.
Jag är pedant i mild form så för bådas trygghet ser jag till att gå igenom saker och ting så att vardag ska fungera för oss båda.Jag har lätt för att prata pch lära känna nytt folk men jag uppskattar min egen tid och med det respekterar andras privatliv o egentid.
Jag har positiv erfarenhet att bo under dessa omständigheter sedan innan så jag ser ingen anledning till att det inte skulle bli annat än fördelaktigt.
Skriv nu lite vesäntligt och genomtänkt
om dig själv. Kreditupplysning kommer att göras längre fram om det blir aktuellt.jag svarar på seriösa mail och kan heller inte nås på telefon. Ha det fint

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Nybro