Paradisgatan 6

Nybro
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Paradisgatan 6, Nybro


Hyra:

11400 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

102 m2


Beskrivning

Stor nyrenoverad 3:a i Paradiset
Lägenhet på andra våningen i stor tegelvilla på 3 rum och kök plus större klädkammare som även kan användas som extra sovrum eller kontor. Total yta är 102 kvm. Till lägenheten hör också en stor balkong i västerläge där man kan njuta av kvällssolen på härliga 20 kvm.

Fastigheten ligger i populära området Paradiset, centralt i Nybro på en lugn återvändsgata. Gångavstånd till centrum, skola, dagis, simhall, bibliotek och tåg-/busstation.

Stora renoveringar har genomförts i lägenheten de senaste åren med nytt kök och nytt badrum, samt nya ytskikt i alla rum och lyxiga parkettgolv från Kährs.

Gemensam trädgård på 1100 kvm som delas med lägenhet på bottenplan. Parkering inne på tomtens långa och breda garageuppfart. I källaren finns den gemensamma tvättstugan med tvättmaskin och torktumlare från 2010 samt stort torkrum.

Om du är intresserad av att hyra denna lägenhet är du välkommen att mejla oss en presentation av dig och din eventuella familj. God och ordnad ekonomi krävs. Ej rökare och inga husdjur.

Uthyrningsformen är förstahandskontrakt, till en början tidsbegränsat 1 år med uppsägningstid 3 månader, efter detta kan eventuell förlängning diskuteras.

Månadshyra inklusive värme, el, vatten och bredband:
11 400 kr / mån

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Nybro