Domänvägen 10

Nyköping
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Domänvägen 10, Nyköping


Hyra:

6000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

39 m2


Beskrivning

Ny lägenhet uthyres från 1 juli
Hyr ut min lägenhet på 39kvm i Nyköping för 6000:- / mån, ink el och bredband från 1 juli och 1år framöver. 2 månaders ömsesidig uppsägningstid. Delvis möblerad med stor soffa, soffbord, tv-bänk och utrustat kök. Deposition på en månadshyra vid inflyttning som återfås vid återlämnande i samma skick.

Lägenheten är nybyggd och färdigställdes i oktober 2015 och jag är enda hyresgästen hittills, så den är i fint skick och väldigt fräsch. Balkong finns också. Tvättstuga som är väldigt lättillgänglig och soprum finns precis utanför.

Lägenheten ligger på ca 10 minuter gångavstånd från centrum och närmsta mataffär är ca 5-10 min bort. På 20-25 min gång så har man busstationen och tågstationen med avgångar mot Stockholm och Norrköping m.m. Det tar ca 1h med tåg till Stockholm. Lokaltrafik finns också med bussar i närheten. Lägenheten är placerad i ett lugnt område som ligger nära hamnen.

Hör av dig och berätta mer om dig själv vid intresse och därefter kan vi boka in en visning om det blir aktuellt. Fler bilder finns och kan skickas på förfrågan.

Bästa hälsningar,
Christian

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Nyköping