Sillevägen

Nyköping
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sillevägen, Nyköping


Hyra:

3500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

15 m2


Beskrivning

Rum uthyres - 20min från Södertälje/Nyköping
Hej

Jag hyr ut ett sovrum i en plans villa. Rummet är möblerat med 160 säng allt. 80 säng och stor garderob. Egen TV i rummet är möjligt.

Villan ligger mellan Södertälje och Nyköping i fina Tystberga precis vid E4. Tar cirka tio minuter från Vagnhärad, en kvart från Trosa och ca. 20min från Nyköping och Södertälje. Perfekt till student eller de som jobbar i Södertälje/Nyköping/Skavsta eller som övernattningsrum.

Finns goda bussförbindelser till och från Vagnhärad, Trosa och Nyköping. Parkeringsmöjlighet finns på tomten. Hyran inkl. värme och el. Om du pluggar/jobbar i Södertälje/Tumba så är det möjligt att åka tillsammans i min bil med kostnads fördelning.

Letar efter en lugn, social, rök/snusfri, djurvän (har 2 katter hemma!) med bra ekonomi och inga negativa anmärkningar. ID kort och Referens är ett krav! Gemensamt kök, badrum och vardagsrum.

Här bor en rolig, lugn, högutbildad kille som jobbar internationellt. Är du dessutom intresserad av att hjälpa till med lite gräsklippning och ta hand om mina katter nån gång ibland är de ett plus.

Minst uthyrning 3 månader med 1 månads uppsägning!

Hör gärna av dig via email som första kontakt och berätta vem du är och lämna kontakt nr. Visning och inflyttning efter överenskommelsen.

Mvh Emmanuel

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Nyköping