Stenmossevägen 4

Nykvarn
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Stenmossevägen 4, Nykvarn


Hyra:

10000 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

60 m2


Beskrivning

Lantligt hus med närhet till allt
Belägen på tomt med utsikt över ett öppet landskap har detta hus gott sällskap av såväl äppelträd som bärbuskar. Perfekt för barnfamiljen, dig som lever med djur eller finner ro i lugnet på landet. Det tar cirka 10 minuter till Nykvarn, 15 min till Mariefred samt 3 minuter till stranden och slottet i Taxinge.

Tre rum och kök med öppen planlösning. Stort rymligt badrum med hörnbadkar och lantligt kök med diskmaskin, frys, ny kyl samt spishäll. Helt ny tvättmaskin samt torktumlare belägna i tvättstuga. Hall med goda förvaringsmöjligheter. Golvvärme finns i hela huset och i vardagsrummet finns även en mysig öppen spis. Perfekt för mysiga vinterkvällar! I svalare tider finner man en fin oas på den stora inglasade altanen. På uppfarten finns plats för många bilar. Tomten är cirka 1700m2.

I hyran ingår även tillgång till ytterligare en isolerad gäststuga som är belägen på tomten samt en stor, fin hörnsoffa som kan få brukas av hyresgästerna under hyresperioden. Även trädgårdsmöbler finns att tillgå.

Tillsvidarekontrakt upprättas medelan hyresvärd samt hyresgäst/gäster enligt hyresgästföreningens standard. Två månaders uppsägningstid och tillträde snarast.

Visningar kommer att hållas löpande. Finns annonsen kvar så finns möjligheten kvar.

Hyran avser kallhyra. 10.000/månad eller högstbjudande. En månadshyra i deposition.

Hör av dig med en kort beskrivning av dig/er. Ålder? Anställningsform? Djur? Inflyttningsdatum?

Mvh Rasmus

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Nykvarn