Björkstigen 5

Nynäshamn
Lägenhet: 8 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Björkstigen 5, Nynäshamn


Hyra:

20000 kr

Antal rum:

8 RoK

Boyta:

200 m2


Beskrivning

Underbar villa i sjönära läge i Nynäshamn
I Södra Nynäshamn ligger denna fantastiska enplansvilla på ca 200 kvm fördelat på 8 rum och kök med 5 sovrum. Fantastisk tomt som ligger på återvänds gata i skyddat och underbart läge upp på en höjd med havet direkt inpå. I huset finns garage samt gott om plats för ytterligare bil på uppfarten.

Lättskött tomt som är till viss del naturtomt med fruktträd och bärbuskar men även plana ytor med gräs och ett fantastiskt läge utmed havet där de även finns badmöjligheter.

På baksidan finns en stor och unik altan med en fantastisk vy utmed havet. Utgång till altanen finns från 3 olika ställen i huset.

I huset finns förutom 5 sovrum, ett stor vardagsrum med separat matplats och en fantastisk vy utmed vattnet, allrum med öppen spis, hobbyrum och bastu.

Huset är byggt 1967 men har under åren underhållits väl. Uppvärmning är luft/vatten värme pump och driftskostnader är ca 3000 kr/mån. I huset finns larm via Verisure.

Att promenera till Pendeltåget tar ca 7 min.

Om man är intresserad finns en båtplats att eventuellt tillgå.

Hyrs ut från 1 September och på längre sikt, helst möblerat eller delvis möblerat.

Huset hyrs ut till ekonomiskt stabil familj utan betalningsanmärkningar och möjlighet att betala 2 månadshyror i deposition.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Nynäshamn