Fredsgatan 19

Nynäshamn
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Nynäshamnsbostäder
Adress: Fredsgatan 19, Nynäshamn
Hyrdes ut: 2016-04-01


Hyra:

7355 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

58 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Området har 77 tillgängliga lägenheter med hiss fördelat på tre hus. Husen ligger på Åkargränd 4 och Fredsgatan 19-21, centralt i Nynäshamns centrum, nära till butiker, kommunikationer och övrig service.

Lägenheterna är fördelade på 29 stycken 3:or på ca 70 kvm och 48 stycken 2:or på storlekar mellan 49-61 kvm. Alla lägenheter har säkerhetsdörrar med nyckeltub.

I hyran ingår värme och vatten, men inte hushållsel.

Alla lägenheterna kommer att utrustas med individuell mätning av värme och vatten för att på sikt kunna se och påverka sin energiförbrukning.

Köket har spis med glaskeramikhäll och varmluftsugn. Spisarna är utrustade med spisvakter (timer). Det finns även ett eluttag i köket med timer för ex kaffebryggare. I varje lägenhet är det förberett för diskmaskin. I 3:orna finns separat kyl och frys. I 2:orna är det kombinerad kyl/frys.

Samtliga lägenheter är målade i tonad vit kulör, badrummen är helkaklade med fondvägg i avvikande färg och klinker med komfortvärme på golvet. Hallen har klinker på golvet, kök och vardagsrum har ekparkett. Övriga rum har linoleum.

Modern tvättstuga ligger i bottenplan på varje hus men vill man hellre ha egen tvättmaskin i lägenheten, finns det förberett för tvättmaskin i badrummet. Det finns tillgång till grovtvättmaskin på Åkargränd 4.

Lägenheterna har modern teknik för bredband, IP telefoni och tv. Nynäshamns Stadsnät tillhandahåller en digitalbox per lägenhet. Postbox finns nere i trapphuset.

Det går att hyra p-plats i anslutning till området.

Förråd kommer att finnas till varje lägenhet, i vissa fall i källaren.

Bild på Balder
Planlösningar på Åkargränd 4
Planlösningar på Fredsgatan 19 21

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Nynäshamn