Kaptensgatan 6

Nynäshamn
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kaptensgatan 6, Nynäshamn


Hyra:

4900 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

103 m2


Beskrivning

Dela 103kvm lägenhet i centrala Nynäshamn
Hej!
Jag söker en likasinnad tjej gärna en ensamstående mamma att dela min 4:a i centrala Nynäshamn med under en längre tid. 3 min till pendeltåget, centrum inkl en mataffär.
Jag beskrivs ofta som en väldans glad tjej med mycket hjärta & själ. Jag har en dotter på 22 månader som jag är hemma med på heltid. Mina tankar kring uppfostran går i linje med Nära föräldraskap (Attachment Parenting) och mycket däromkring. Jobbar hemifrån med egen verksamhet sedan ett år tillbaka.
Min tanke är att ha ett mini kollektiv för att jag anser att det är en mer meningsfull tillvaro att ha andra människor kring sig på en daglig basis. Är du också ensamstående (max ett barn!) så kan vi hjälpas åt med varandras barn för att göra livet lättare för oss alla. Har du inte barn uppskattar jag om du umgås med oss ändå, du kommer få hjälp med matlagning och andra sysslor om så önskas :-)

Jag varken röker, snusar eller dricker och detsamma gäller för dig som vill hyra (sällskapsdricka kan vara ok). Du har sysselsättning i någon form och är ansvarsfull. Husdjur går ev. bra om du har.

Lägenheten är på 103 kvm (är renoverad för några år sedan så i mycket fint skick) och är belägen precis bredvid centrum & pendeltågsstationen. Alla rum är möblerade. Hyran på 4900:- är inkl. el, bredband och tillgång till 3 av 4 rum. Kontraktet kommer att gälla tillsvidare.

Vid intresse skriv lite om dig själv: hur är du som person, sysselsättning, ålder på eventuellt barn & syn på uppfostran, ev. husdjur, och vad du uppskattar mest i livet.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Nynäshamn