Kärrvägen 8

Nynäshamn
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kärrvägen 8, Nynäshamn

Hyra:

6500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

30 m2


Beskrivning

Lantlig idyll nära stan uthyres i 6 månader
UTHYRES 15/2-16--1/9-16

INGÅR
Kabel TV, bredband, vatten / avlopp, sophämtning, p-plats ingår i hyran.

UTRUSTNING
Tvättmaskin, torktumlare, dusch, mikro, diskmaskin, kyl/frys, TV, kök, altan.

BESKRIVNING
Fritidshus med åretrunt standard. Boytan består av två separata stugor varav i den ena är kök, vardagsrum och badrum och i den andra är sovrum och förvaring av kläder. Biytan på ca. 3-4 kvm är en tredje byggnad som kan användas som ett förråd. Alla tre byggnader ligger nära varandra och knyts ihop av en stor altan. Huset är väldigt praktiskt planerad och har alla bekvämligheter som hör till ett modernt boende. Tomten är en naturtomt med gott om olika typer av bär. Husdjur är tillåtet.

Området är väldigt lungt och barnvänligt. Skog och natur finns på några få minuters gångavstånd. Sjöar med möjligheter till bad och fiske finns i närheten.

Från tomtgräns tar det 30 minuter med bil till Centrala Stockholm och 20 minuter till Gullmarsplan. Pendeltågstation Segersäng ligger på ca. 7 minuters gångavstånd från huset.

El tillkommer på hyran. Vintertid ligger elräkningen på ca. 1000 kr/månad och sommartid är det betydligt billigare, ca. 200-300 kr/ månad.

DEPOSITION
2 månaders hyra i deposition. Kvitto fås på erlagd deposition. Vid utflyttning betalas depositionen tillbaka till valfritt bankkonto eller direkt i handen om så önskas.

NI SOM VILL HYRA
Är skötsamma med ordnad ekonomi. Berätta gärna lite om er själva så kontaktar ja er som är intressanta.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Nynäshamn