Nynäsvägen 28D

Nynäshamn
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Nynäsvägen 28D, Nynäshamn


Hyra:

9500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

50 m2


Beskrivning

Välplanerad och renoverad 2:a uthyres
Hej!

Vi äger en 2:a i norra Nynäshamn, ca 40 min motorvägssträcka från centrala Stockholm.
Bostaden har närhet till både pendel, mataffär, gym, restaurang och badplats. Mittemot balkongen har du utsikt över en trevlig park med lekplats och härlig natur. Vi har solläge på balkongen från morgon till kväll.

Lägenheten är 50 kvm stor och känns rymligare än vad den är, pga bra planlösning samt genomgående ljusinsläpp i hemmet.
Tvättstugan finns i källaren i vårt trapphus, vilket är bekvämt och smidigt.
Lägenheten har ett stort kök där du får plats med en generös matgruppsmöblering samt förvaring. Badrummet är renoverat med bland annat ny duschkabin samt handfat.
Vardagsrummet är förvånadsvärt rymligt trots den gigantiska soffan som sträcker sig längs väggen och möjlighet till utrymme för skrivbord, bokhylla mm finns.

Vi söker en pålitlig och trevlig hyresgäst med fast inkomst som är intresserad utav att hyra lägenheten i andra hand av oss, och självfallet har du/ ni som söker inga betalningsanmärkningar.
Vi vill ha en rök-samt djurfri hyresgäst då vi är rädda om vårt hem och vill att det ska fortsätta hållas fräscht. Vi vill inte ha fester i lägenheten då vi bor i ett lugnt hus där man respekterar sina grannar och självklart ska det fortsätta så.
Lägenheten kommer att hyras ut delvis möblerad, där stor divansoffa, tv-bänk samt garderob i sovrum kommer att finnas kvar.
Inkluderat i hyra är även en privat parkeringsplats med tillgång till motorvärmare precis utanför huset, ett förråd i källaren, el, internet 100/10 och TV ( TiVo)
Hyra är 9500/ kr månaden

Tillträde i början av september.

Varma hälsningar Filip & Julia

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Nynäshamn