Äppelvägen 10

Olofström
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Olofströmshus
Adress: Äppelvägen 10, Olofström
Hyrdes ut: 2015-01-01


Hyra:

3952 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

59 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Området: Södra Ekeryd är ett lugnt och fint område med både stormarknad och skog inpå knutarna och med en kort promenad kommer du till centrum. Till området som inkluderar våra lägenheter på Äppelvägen och Hallonvägen söker sig den som vill ha en lägenhet med ett till tre rum och kök, tvättstuga och förråd lättillgängliga på markplan. Ett flertal av lägenheterna i markplan är också utrustade med inglasade altaner och plattsatta uteplatser och givetvis finns möjligheter även på övre plan till en inglasad balkong.
För barnfamiljer finns små lekplatser nära till hands i området och på intilliggande skola. Denna närhet lockar många att bosätta sig på Södra Ekeryd, ett av våra många omtyckta områden.
Södra Ekeryd är också ett mycket populärt område bland de lite äldre då miljön känns väldigt gemytlig och nära med endast fyra eller fem lägenheter i varje trappuppgång. Även om du skulle bosätta dig på översta våningen, så är det bara en trappa upp och parkeringsmöjligheter finns det gott om i området.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Olofström