Berzeliusvägen 3

Olofström
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Olofströmshus
Adress: Berzeliusvägen 3, Olofström
Hyrdes ut: 2016-02-01


Hyra:

4530 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

64 m2


Hyresvärdens beskrivning

Området:Ekerydsplan är ett grönskande område med härliga grönytor och lekplatser. Vår fina park inbjuder till uteliv och samvaro. Oavsett var i området du bor har du gångavstånd till både förskola, grund- och gymnasieskola och även centrum och dess utbud.
Ekerydsplan är också det av våra områden som har störst och mest varierat utbud - här finns allt från mindre enrumslägenheter med kokvrå, till våra omåttligt populära radhus med övervåning och källare. Husen har oftast en egen liten trädgård precis utanför ytterdörren och ibland till och med en egen uteplats. Här hittar du även några av våra populära storlägenheter - ihopslagna lägenheter som öppnats upp till unika bostäder med fantastiska planlösningar och möjligheter.
Nämnas bör också att många av våra lägenheter på markplan har fått fina uteplatser tillbyggda och på högre våningsplan erbjuds inglasning av balkongerna.
Parkeringsmöjligheter finns det gott om och för trygghetens skull har samtliga trapphus i området försetts med porttelefoner.
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Olofström