Smålandsgatan

Olofström
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Smålandsgatan, Olofström
Hyrdes ut: 2021-08-01
Hyra:

2519 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

40 m2

Våningsplan:

2

Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:

Smålandsgatan är ett lugnt och idylliskt område med vacker natur och skog alldeles i närheten. Husen ligger på rad vilket ger en öppen och inbjudande känsla och bra utsikt över omgivningarna.

På Smålandsgatan bor du i trevåningshus och lägenheternas storlek varierar från ett till fyra rum tack vare ett antal sammanslagna lägenheter som öppnar upp för dig som har behov av en lite större bostad.

Här samlas barnfamiljer kring lekplatserna och för den träningsintresserade finns här även ett gym för de boende. (Begränsat antal nycklar finns)
Trots att Smålandsgatan ligger mycket centralt är det ett mycket lugnt och barnvänligt område med lekplatser och grönområden. 

Värme och viss förbrukning av varmvatten ingår, men på Smålandsgatan tillämpar vi individuell mätning av varmvattnet.

Det som ingår i din hyra är en normalförbrukning till din lägenhet i förhållande till storlek. Det du förbrukar där utöver betalar du ett litet tillägg för, och är du sparsam med varmvatten får du istället en liten slant tillbaka vid kvartalsaviseringen från Minol.

För dig som hyresgäst innebär det att du som är sparsam med varmvattnet betalar lite mindre än den som förbrukar mer. Förbrukning av kallvatten mäts ej. 

Detta gör Smålandsgatan till ett utmärkt val för dig som är extra miljömedveten och vill att din energiförbrukning ska kunna påverka dina kostnader. 


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Olofström

Rapportera fel