Smålandsgatan B

Olofström
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Smålandsgatan B, Olofström
Hyrdes ut: 2018-09-04

Hyra:

3988 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

69 m2

Våningsplan:

3

Hyresvärdens beskrivning

Området:

Smålandsgatan är ett lugnt och idylliskt område med vacker natur och skog alldeles i närheten. Husen ligger på rad vilket ger en öppen och inbjudande känsla och bra utsikt över omgivningarna.
På Smålandsgatan bor du i trevåningshus och lägenheternas storlek varierar från ett till fyra rum tack vare ett antal sammanslagna lägenheter som öppnar upp för dig som har behov av en lite större bostad.

Här samlas barnfamiljer kring lekplatserna och följer barnen med till tvättstugan i hus 9 kan de roa sig i angränsande lekrum under tiden. För den träningsintresserade finns här även ett riktigt fint gym som under 2015 genomgick en omfattande renovering.
Trots att Smålandsgatan ligger mycket centralt är det ett mycket lugnt och barnvänligt område med lekplatser och grönområden.

I vanlig ordning ingår kabel-tv i hyran men på Smålandsgatan tillämpar vi individuell värmemätning enligt en modell från Minol. Detta innebär att en viss förbrukning av värme och vatten ingår, men förbrukar du mer än normen för din lägenhet, betalar du själv för den extra förbrukningen.

Detta gör Smålandsgatan till ett utmärkt val för dig som är extra miljömedveten.Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Olofström

Rapportera fel