Smålandsgatan

Olofström
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Smålandsgatan, Olofström
Hyrdes ut: 2022-08-01
HyraHyra:

4481 kr

RumAntal rum:

2 RoK

BoytaBoyta:

69 m2

VåningsplanVåningsplan:

2

Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:

Smålandsgatan är ett lugnt och idylliskt område med vacker natur och skogalldeles i närheten. Husen ligger på rad vilket ger en öppen och inbjudandekänsla och bra utsikt över omgivningarna.

På Smålandsgatan bor du i trevåningshus och lägenheternas storlek varierarfrån ett till fyra rum tack vare ett antal sammanslagna lägenheter som öppnarupp för dig som har behov av en lite större bostad.

Här samlas barnfamiljer kring lekplatserna och för den träningsintresseradefinns här även ett gym för de boende. (Begränsat antal nycklar finns)
Trots att Smålandsgatan ligger mycket centralt är det ett mycket lugnt ochbarnvänligt område med lekplatser och grönområden. 

Värme och vissförbrukning av varmvatten ingår, men här tillämpas individuell mätning avvarmvattnet.
Det som ingår i hyran är en normalförbrukning till lägenheten i förhållandetill storlek.
Det du förbrukar där utöver betalar du ett litet tillägg för, och är du sparsammed varmvatten får du istället en liten slant tillbaka vid aviseringen frånBrunata.
För dig som hyresgäst innebär det att du som är sparsam med varmvattnet betalarlite mindre än den som förbrukar mer. Förbrukning av kallvatten mäts ej.

Detta gör Smålandsgatan till ett utmärkt val för dig som ärextra miljömedveten och vill att din energiförbrukning ska kunna påverka dinakostnader.


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Olofström

Rapportera fel