Smålandsgatan 13C

Olofström
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Olofströmshus
Adress: Smålandsgatan 13C, Olofström
Hyrdes ut: 2016-09-01


Hyra:

4680 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

76 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Området:

Smålandsgatan är ett lugnt och idylliskt område med vacker natur och skog alldeles i närheten. Husen ligger på rad vilket ger en öppen och inbjudande känsla och bra utsikt över omgivningarna och det finns gott om parkeringsmöjligheter i området.
På Smålandsgatan bor du i trevåningshus och lägenheternas storlekt varierar från ett till fyra rum tack vare ett antal sammanslagna lägenheter som öppnar upp för dig som har behov av en lite större bostad.
Här samlas barnfamiljer kring lekplatserna och följer barnen med till tvättstugan i hus 9 kan de roa sig i angränsande lekrum under tiden. För den träningsintresserade finns här även ett mindre gym som under 2014 kommer att genomgå en ganska omfattande renovering.
Trots att Smålandsgatan ligger mycket centralt är det ett mycket lugnt och barnvänlit område med lekplatser och grönområden. Smålandsgatan är tack vare sin individuella värmemätning ett utmärkt val för dig som är extra miljömedveten och inte vill betala för vad dina grannar förbrukar. Läs gärna mer på vår hemsida!Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Olofström