Adolf Mörners Plan 3

Örebro
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Örebrobostäder
Adress: Adolf Mörners Plan 3, Örebro
Hyrdes ut: 2015-10-24


Hyra:

8777 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

63 m2

Våningsplan:

5


Hyresvärdens beskrivning

Trappuppgången: Till samtliga lägenheter hör ett uppvärmt förrådsutrymme på bottenplan, med en storlek om tre till fem kvadratmeter beroende på lägenhetstyp. Bilparkering på öppen plats med motorvärmare finns att hyra. Din cykel förvarar du tryggt i ett cykelförråd.
Närområdet:Just nu bygger vi 62 lägenheter vid Brunnsparken i Adolfsberg, cirka 4 kilometer från centrum. Ett bekvämt boende för dig som vill ha nära till stad, natur och service med bra förbindelser.

Vi bygger ett bågformat hus i 6-8 våningar med totalt 38 lägenheter, samt två punkthus med fem våningar och totalt 12 lägenheter per hus. Det bågformade huset har två trapphus där ena är seniorbostäder för dig som är 55+ år och det andra hyrs ut som vanliga bostäder. Beräknad inflyttning i juni 2015 med start i punkthusen. Inflyttning i båghuset beräkas till oktober 2015.

Området:Adolfsberg är ett villaområde söder om Örebro. Här har ÖBO flera trevliga områden. Lindhult, Strömstorp och Halltorp är lösningen får dig som vill bo i radhus eller villa men ändå ha hyreslägenhetens alla fördelar. Du har ditt eget boende men slipper det praktiska underhållet. Dessutom har vi även flerfamiljshus för dig som föredrar det.I Adolfsberg bor du i mysiga villakvarter omgiven av skog och mark men ändå med skola, barnomsorg och vårdcentral runt knuten.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Örebro