Aspnäsgatan

Örebro
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Aspnäsgatan, Örebro
Hyrdes ut: 2019-02-01


Hyra:

7748 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

68 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Trappuppgången:Kvarteret Måsen på öster i Örebro stod klart 2004. Huset har sammanlagt 32 lägenheter. Huset har en fantastisk utsikt över Svartån och koloniområdet.Husets höjd varierar från fyra till tio våningar. Samtliga lägenheter har fönster mot minst två väderstreck. Det finns inglasade balkonger mot norr (Svartån) och en mindre balkong mot söder.
Närområdet:Öster kännetecknas av närheten till Svartån, Stadsparken och Wadköping. Här finns hus från tidigt 1900-tal blandat med nya, moderna bostäder med spännande arkitektur. Samtidigt som lugna strövområden ligger alldeles runt knuten är det inte långt till city.
Området:Öster kännetecknas av närheten till Svartån, Stadsparken och Wadköping. Här finns hus från tidigt 1900-tal blandat med nya, moderna bostäder med spännande arkitektur. Samtidigt som lugna strövområden ligger alldeles runt knuten är det inte långt till city.
Området:Centrala Örebro har allt man kan begära! Här finns Svartån som rinner rakt genom stan med medeltidsslottet på en holme mitt i ån. Här finns stadens hela utbud av affärer, restauranger, pubar, biografer och teatrar. Och här finns, förstås, ÖBOs bostäder.ÖBO äger många centrala fastigheter, och har mycket att erbjuda dig som söker ett centralt boende. Nybyggt och fräscht, äldre charmiga hus, eller radhus en kort cykeltur från innerstan.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Örebro

Rapportera fel