Åstadalsvägen 5C

Örebro
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Åstadalsvägen 5C, Örebro

Hyra:

4800 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

32 m2


Beskrivning

Nybyggd och ljus 2:a precis vid universitetet
Jag hyr ut min mysiga och fräscha lägenhet under sommaren pga. arbete på annan ort.

Lägenheten ligger precis vid örebro universitet och passar därför perfekt för dig som ska studera under sommaren då det tar ca. 4 min att gå till universitetet. Det finns även mycket bra bussförbindelser nära lägenheten bland annat in till stan och till universitetssjukhuset. I örebro är det även lätt att ta sig runt med cykel, från lägenheten in till centrala stan tar det ca. 15 min att cykla. Lägenheten ligger även väldigt nära Friskis och Svettis, Fitness 24/7, ICA Maxi, Willys samt naturreservatet Markaskogen med motionsspår. I huset finns en fräsch tvättstuga. I hyran ingår internet men elkostnad och kostnad för varmvatten tillkommer, denna brukar ligga på totalt ca. 100:-/mån beroende på hur mycket el och varmvatten man använder.

Då lägenheten ligger i ett allergifritt hus är det viktigt att du är rökfri samt inte har husdjur. Lägenheten kan hyras från 4 juni - 31 augusti men det går absolut bra att hyra en kortare period.

Vi intresse eller andra frågor är du varmt välkommen att skriva till mig och berätta vem du är. Jag kontaktas gärna via mail!

Med Vänlig Hälsning
Felicia Lundgren

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Örebro