Björkrisvägen 11

Örebro
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Björkrisvägen 11, Örebro


Hyra:

6760 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

65 m2


Beskrivning

Lägenhet uthyres i andra hand
En fullt möblerad lägenhet på 2 rum och kök uthyrs i andra hand på Björkrisvägen i Brickebacken under nästkommande termin (27 augusti - 7 januari). Lägenheten är på 65 kvm och relativt nyrenoverad och är belägen i ett lugnt område med trevliga grannar. Lägenheten är på bottenplan och består av två rum varav ett stort sovrum med dubbelsäng, stort skrivbord och garderober. Ett stort vardagsrum, klädkammare, kök, badrum med badkar och toalett. Det finns även en uteplats på både bak och framsida.

Cirka 5 minuters cykelavstånd till Örebros Universitet, 15-20 minuters cykelavstånd till centrum. Nära till busshållplats med bussar som går var 10:e minut.

Jag vill hyra ut till en lugn skötsam person/par (utmärkt lägenhet att dela på). Ni ska ha stabil ekonomi och följa fastighetens ordningsregler.

Hyran ligger på 6760 kr.
I hyran ingår el, internet, kabel-TV och parkeringsplats under tak.

I kontraktet ställs krav på en månadshyra i deposition för eventuella skador på möbler och dylikt samt betalning av hyran till mig den 25:e varje månad. Den första hyran och deposition lämnas vid kontraktsskrivning och nyckelutlämning.

OBS! Ta i beaktande att vi har husdjur vid eventuell allergi. Rökning är ej tillåtet i lägenheten!

Maila vid intresse.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Örebro