Diktargatan

Örebro
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Diktargatan, Örebro
Hyrdes ut: 2021-10-01
Hyra:

9726 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

123 m2

Våningsplan:

1

Hyresvärdens beskrivning

Närområdet:Vivalla består till största delen av tvåvånings tegelhus utan hiss med lägenheter på 1-5 rum och kök. De flesta lägenheter har balkong eller uteplats.I området finns även radhus på 4-5 rum och kök.
Området:
På grund av ökad smittspridning av covid-19 erbjuder vi i dagsläget inte några visningar. Bovärden kommer i de fall det är möjligt att maila mer information om lägenheten till de personer som får erbjudande.

Ungefär fem kilometer nordväst om centrala Örebro ligger naturnära och barnvänliga Vivalla. Hit kommer du lätt med cykel eller buss. De flesta husen är tegelhus i två våningar där du antingen har balkong eller uteplats. Lägenhetsstorleken varierar mellan ett och fem rum och kök. Stadsdelen har också radhus på fyra eller fem rum och kök. Alla gårdar är bilfria. Mitt i Vivalla ligger centrum med ett stort, öppet och inglasat torg. Sommartid finns ett utomhusbad strax bredvid. I närheten av Vivalla ligger ett köpcenter med stormarknad med mera. Vivalla har också ett rikt föreningsliv med aktiviteter för alla åldrar.
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Örebro

Rapportera fel