Efteranmälan Visgatan 17

Örebro
Lägenhet: 54 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Örebrobostäder
Adress: Efteranmälan Visgatan 17, Örebro
Hyrdes ut: 2016-05-01


Hyra:

83809820 kr

Antal rum:

54 RoK

Boyta:

6072 m2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Efteranmälan! Nu kan man anmäla intresse igen för de lägenheter vi bygger i Vivalla på Visgatan 17. Det blir 4 våningar och fyra lägenheter på varje plan, totalt 16 lägenheter.
Lägenheterna är på 2 rok, yta 60,4 kvm, hyra 8380-8480 kr/mån, samt 3 rok, yta 71,9 kvm, hyra 9720-9820 kr/mån.

OBS! Det går inte att se lägenheterna då byggnation pågår. Efter anmälningstiden slut blir man kontaktad av Bobutiken i turordning efter kötid för val av lägenhet.
Trappuppgången:Porttelefon är installerad i lägenheterna.Förråd och cykelrum finns i separat byggnad. Parkeringsmöjligheter finns i närområdet.
Området:Ungefär fem kilometer nordväst om centrala Örebro ligger naturnära och barnvänliga Vivalla. Hit kommer du lätt med cykel eller buss. De flesta husen är tegelhus i två våningar där du antingen har balkong eller uteplats. Lägenhetsstorleken varierar mellan ett och fem rum och kök. Stadsdelen har också radhus på fyra eller fem rum och kök. Alla gårdar är bilfria. Mitt i Vivalla ligger centrum med ett stort, öppet och inglasat torg. Sommartid finns ett utomhusbad strax bredvid. I närheten av Vivalla ligger ett köpcenter med stormarknad med mera. Vivalla har också ett rikt föreningsliv med aktiviteter för alla åldrar.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Örebro