Ekersgatan 15B

Örebro
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Ekersgatan 15B, Örebro


Hyra:

7200 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

55 m2


Beskrivning

Kanonfin sekelskiftes 2:a i vasastan
Lägenheten är en 2:a på 55 kvm och extremt välplanerad. Den ligger högst upp i huset vilket i sig ligger på en innegård och ger därmed inget oljud från bilar eller förbipasserande. Lägenheten är väldigt ljus och fin och har ingen insyn från grannar.

Många upplever den som väldigt rymlig då den är planerad så att man kan gå runt mellan de olika rummen. Lägenheten har genomgående 3,3m i takhöjd. Tvättstuga finns i källaren vilket också är lätt att få tid till, oftast redan på dagen eller inom ett par dagar.

Utanför dörren har du 50m till Örebros bästa Ica Supermarket, Ekershallen. Centralstationen ligger endast 4 min promenad bort.

Kontraktet kommer att vara tills vidare med 6 månader som minimum och löpande 2 månades uppsägningstid för båda parter. Två månadshyror önskas i deposition och goda referensen är alltid ett plus.

Jag hyr helst ut lägenheten möblerad och då ingår det mesta man behöver. Micro, kaffekokare, brödrost, vattenkokare. Köket har i övrigt det mesta man önskar sig. En 42 platt TV i vardagsrummet. Bra med garderobsplats och en mindre Walk in closet.

Om ni hellre önskar lägenheten omöblerad så kan vi även kolla på en sådan lösning.

Inflytt sker från 1 Juli. Månadshyran är 7200 kr. Kostnad för bredband och hushållsel tillkommer.

Om du är intresserad så skicka mig ett mail och berätta lite mer om dig/er.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Örebro