Excellentvägen 7A, Fellingsbro

Örebro
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Excellentvägen 7A, Fellingsbro, Örebro


Hyra:

8610 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

117 m2


Beskrivning

Oppboga: Fyra i två plan med uteplats o fiber
Snart finns en stor välplanerad fyra med uteplats söder ledig i Oppboga, 25 min från Örebro. Hyran är 8 610 kronor i månaden. Lägenheten är i två plan med kök och två rum på nedre botten och två rum på övervåningen. Man har egen ingång och en stor uteplats utanför huset. Värme ingår i hyran till AB-hem, hyresgästen tecknar eget abonnemang för hushållsel.

Stadsnät finns installerat i lägenheten med möjlighet till 100 Mb internet, massor av tevekanaler med knivskarp bild och billig telefoni.

Härifrån pendlar man (med bil) till både Örebro, Arboga, Köping och Lindesberg. Bussförbindelser finns i närheten, men är inte täta, så den som hyr hos oss bör ha bil. Garage med motorvärmare finns att hyra.

Oppboga är ett fint litet brukssamhälle där det finns ca 30 lägenheter i de gamla bruksgårdarna samt några villor och hästgårdar. Nedanför samhället rinner Arbogaån mycket vackert. Det är fem minuter med bil in till Fellingsbro, där det finns en mycket bra och omtyckt skola, butiker och övrig samhällsservice.

Lägenheterna ligger i åtta olika småhus och radhus med stora gräsområden utanför dörren och natur och skog runtomkring. Det är lugnt och tyst. Här finns också en aktiv bouleklubb och gemenskap med trevliga grannar.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Örebro