Fredsgatan 20 Slottsgatan 6

Örebro
Lägenhet: 54 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Örebrobostäder
Adress: Fredsgatan 20 Slottsgatan 6, Örebro
Hyrdes ut: 2016-06-01


Antal rum:

54 RoK


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Bo på 200 000 m2?

Husarens gränd är ett nytt koncept från ÖBO som expanderar möjligheterna att bo och leva i Örebro. 46 moderna arkitektritade lägenheter designade för ett stort liv i stan. Här lever du nära allt och har tillgång till allt – kvarteret och centrum blir ditt vardagsrum. Tänk om hela city var din lägenhet?

Besök vår kampanjsida

Nu kan du anmäla intresse för våra nya lägeheter i kv Husaren
Citylägenheter, totalt 29 st: Två rum med köksdel, 39–59 kvm, 6 438–8 831 kr/mån
Lägenheter, totalt 6 st: Två till fyra rum och kök, 65–117 kvm, 9 670–15 400 kr/mån
Townhouses, totalt 11 st: Tre/fyra rum och kök, 75–104 kvm, 10 905–14 462 kr/mån

Inflyttningstider: 1 juni 2016 Citylägenheter, Slottsgatan 6 E
1 september 2016 Townhouses, Fredsgatan 20 B
1 oktober Citylägenheter och lägenheter, Fredsgatan 20 BTrappuppgången:Lägenheterna, oavsett storlek, har en modern form där ett rum inte alltid har en given funktion. Matplats, sovrum eller lounge – du kan ofta låta kreativiteten styra och inreda efter dina behov. Inte helt enkelt att möblera alla gånger, men spännande!
Utrustning och detaljer i lägenheterna har genomgående hög standard. Köken har bland annat induktionshäll och varmluftsugn samt kyl, frys och diskmaskin. Samtliga lägenheter har ekparkettgolv med klinker i entrén. Badrummen är kaklade med klinkergolv och utrustade med kombimaskin för tvätt och torkning. Du som flyttar hit har chansen att välja fondtapeter istället för målade väggar. Citylägenheterna har inga balkonger, men du har tillgång till fina gemensamma terrasser på taken.
Området:Centrala Örebro har allt man kan begära! Här finns Svartån som rinner rakt genom stan med medeltidsslottet på en holme mitt i ån. Här finns stadens hela utbud av affärer, restauranger, pubar, biografer och teatrar. Och här finns, förstås, ÖBOs bostäder.ÖBO äger många centrala fastigheter, och har mycket att erbjuda dig som söker ett centralt boende. Nybyggt och fräscht, äldre charmiga hus, eller radhus en kort cykeltur från innerstan.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Örebro