Frimärksgatan 23

Örebro
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Örebrobostäder
Adress: Frimärksgatan 23, Örebro
Hyrdes ut: 2016-04-01


Hyra:

6197 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

83 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Lägenheten ligger på andra våningen. I anslutning till entrén finns en liten uteplats. Lägenheten har även balkong.
Närområdet:Här finns tvåplans villor, enplans kedjehus, radhus i enplan och tvåvånings flerfamiljshus. Storlekarna varierar från två till fem rum och kök.Stadsdelen är ett låghusområde med hyres-, bostads- och äganderätter fördelade över fem olika hustyper där tre av hustyperna är ÖBOs lägenheter. Hela området är anslutet till fjärrvärmenätet. För radhusen tillkommer kostnaden för uppvärmning och övriga förbrukningskostnader. I flerfamiljshusen ingår värme och vatten, medan hushållselen betalas individuellt.
Området:Björkhaga på väster i Örebro, är ett mycket populärt område, som är perfekt för barnfamiljer. Området passar dig som vill bo i småhus, men som föredrar att hyra din bostad.Björkhaga ligger i närheten av Karlslunds herrgård som är ett trevligt utflyktsmål med vackra naturstigar, grillplatser, sommarservering och ridskola. I Karlslundsskogen finns motionsslingor, elljusspår och skidspår vintertid. På Rosta gärde finns många fotbollsplaner med varierande storlek och aktiviteter.Det är också nära till Haga centrum med bl.a. mataffär, apotek, bad och gym.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Örebro