Gäddestavägen 4 A-e

Örebro
Lägenhet: 54 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Örebrobostäder
Adress: Gäddestavägen 4 A-e, Örebro
Hyrdes ut: 2017-04-01


Hyra:

910012590 kr

Antal rum:

54 RoK

Boyta:

6291 m2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:

Nu hyr vi ut våra nybyggda lägenheter med ett lugnt läge nära Karlslundsskogen och Karlslunds herrgård. Ett bekvämt boende som är perfekt för dig som uppskattar ett naturnära boende. I april och maj 2017 kan de första hyresgästerna flytta in.

Här bygger vi tre hus med totalt 55 lägenheter, från två till fyra rum och kök, alla med balkong eller uteplats.

Hyror och storlekar:

Två rum och kök, 62 kvm, 9 100 - 9 200 kr/mån
Tre rum och kök, 74 kvm, 10 528 - 10 628 kr/mån
Fyra rum och kök, 89-91 kvm, 12 462 - 12 590 kr/mån

Individuell mätning av kall- och varmvatten är standard. Det innebär att du betalar för allt vatten du använder, både varmt och kallt.

http://www.obo.se/sv/Bostader/Vi-bygger/Gaddestavagen-4-A-E/

Eftersom huset är under byggnation kan du inte se lägenheten innan du flyttar in.

Kommande byggnation
Norr om bostäderna kommer ett vård- och omsorgsboende att byggas. Det planeras att vara färdigbyggt hösten 2018. Som ny hyresgäst i Karlslundsskogen innebär det att du kommer att märka av störande byggnadsarbeten tills vård- och omsorgsboendet blir färdigställt.

Trappuppgången:

Lägenheterna
Bostäderna på Gäddestavägen har en genomgående hög standard. Köksinredningen består av vita luckor och bänkskåp med draglådor, spis med keramisk häll samt kyl/sval och separat frys. Diskmaskin är standard. Köket är även utrustat med spisvakt med släckfunktion för ökad trygghet.

Badrummen är kaklade med klinkergolv och utrustade med tvättmaskin och torktumlare.

Hall, kök och samtliga bostadsrum har parkettgolv och väggarna målas vita. I rummen kan du välja en fondvägg i annan kulör som tillval.

Förråd
Samtliga lägenheter har uppvärmda förrådsutrymmen på 3,5-5 kvm. De flesta har sitt lägenhetsförråd i anslutning till trapphuset på respektive plan, men några har förrådet i en byggnad på gården.

Området:Björkhaga på väster i Örebro, är ett mycket populärt område, som är perfekt för barnfamiljer. Området passar dig som vill bo i småhus, men som föredrar att hyra din bostad.Björkhaga ligger i närheten av Karlslunds herrgård som är ett trevligt utflyktsmål med vackra naturstigar, grillplatser, sommarservering och ridskola. I Karlslundsskogen finns motionsslingor, elljusspår och skidspår vintertid. På Rosta gärde finns många fotbollsplaner med varierande storlek och aktiviteter.Det är också nära till Haga centrum med bl.a. mataffär, apotek, bad och gym.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Örebro