Gäddestavägen C

Örebro
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Gäddestavägen C, Örebro
Hyrdes ut: 2019-02-01


Hyra:

10938 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

74 m2

Våningsplan:

5


Hyresvärdens beskrivning

Trappuppgången:


Närområdet:


Lägenheterna
Bostäderna på Gäddestavägen har en genomgående hög standard. Köksinredningen består av vita luckor och bänkskåp med draglådor, spis med keramisk häll samt kyl/sval och separat frys. Diskmaskin är standard. Köket är även utrustat med spisvakt med släckfunktion för ökad trygghet.

Badrummen är kaklade med klinkergolv och utrustade med tvättmaskin och torktumlare.

Hall, kök och samtliga bostadsrum har parkettgolv och väggarna målas vita.

Förråd
Samtliga lägenheter har uppvärmda förrådsutrymmen på 3,5-5 kvm. De flesta har sitt lägenhetsförråd i anslutning till trapphuset på respektive plan, men några har förrådet i en byggnad på gården.

Kommande byggnation
Norr om bostäderna kommer ett vård- och omsorgsboende att byggas. Det planeras att vara färdigbyggt hösten 2018. Som ny hyresgäst i Karlslundsskogen innebär det att du kommer att märka av störande byggnadsarbeten tills vård- och omsorgsboendet blir färdigställt.

Området:Björkhaga på väster i Örebro, är ett mycket populärt område, som är perfekt för barnfamiljer. Området passar dig som vill bo i småhus, men som föredrar att hyra din bostad.Björkhaga ligger i närheten av Karlslunds herrgård som är ett trevligt utflyktsmål med vackra naturstigar, grillplatser, sommarservering och ridskola. I Karlslundsskogen finns motionsslingor, elljusspår och skidspår vintertid. På Rosta gärde finns många fotbollsplaner med varierande storlek och aktiviteter.Det är också nära till Haga centrum med bl.a. mataffär, apotek, bad och gym.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Örebro

Rapportera fel