Gustavsgatan

Örebro
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Gustavsgatan, Örebro


Hyra:

3400 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

25 m2


Beskrivning

Hyr ut mitt rum över sommaren
Jag hyr ut mitt rum i ett kollektiv på två personer(1 kvar över sommaren). Från juni till september kommer jag befinna mig på annan ort för att jobba.

Lägenheten är rymlig med fullt utrustat kök med diskmaskin samt badrum med badkar och tillgång till tvättstuga. En nybyggd 14kvm balkong är just nu lägenhetens höjdpunkt men det finns även TV i allmän-utrymme för tråkigt väder och internet i hela lägenheten.

Tillsammans kan vi bestämma vilka möbler som du önskar ha kvar/ta bort under perioden du hyr.

Lägenheten ligger belägen centralt i Örebro med gångavstånd till det mesta. 5 min tåg/buss. 10 min ICA/Hemköp/Coop. 10min "city- slottet". 15 min USÖ(sjukhuset). 20min Oset naturreservat.

De som bor i kollektivet är Jag, Malin, som studerar till Måltidsekolog på Örebro universitet. Malin som läser sin master i biomedicin (äger lägenheten) och kommer bo kvar för att jobba på USÖ över sommaren. Henrik som läser till läkare på Örebro universitet (som kommer jobba på annan ort över sommaren).

Jag vill att du är ansvarstagande och social för att sprida en härlig stämning i hemmet. Sänd ett personligt meddelande så kan vi bestämma ett möte när det passar oss båda.
/Malin

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Örebro