Hjalmar Bergmans Väg 52

Örebro
Lägenhet: 54 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Örebrobostäder
Adress: Hjalmar Bergmans Väg 52, Örebro
Hyrdes ut: 2016-12-01


Hyra:

36499621 kr

Antal rum:

54 RoK

Boyta:

2384 m2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Nu kan du anmäla intresse för de lägenheter vi bygger om på Hjalmar Bergmans väg 52!

Hela huset renoveras och byggs om under 2016 och lägenheterna är klara för inflytt i december 2016. Lägenheterna totalrenoveras och får nytt badrum och kök, nya tapeter och golv. Några av lägenheterna har balkong.
I köket är det vita köksluckor och spis med häll. De lägenheter som har kök har även diskmaskin som standard (ej de med kokvrå). På golvet har du miljövänligt linoleum.
I badrummet är det duschplats. Väggarna är kaklade och på golvet är det plastmatta. Här finns också plats för tvättmaskin eller tvättpelare (tillval). En gemensam tvättstuga finns i området.

Byggnaden består av 12 våningar inklusive källarvåningen. Lägenheterna är belägna mellan våning 2 och våning 10. Det blir totalt 37 lägenheter i olika storlekar, från 1 rok till 4 rok. Den minsta är 23 kvm och den största är 84 kvm.
1 rok 3649 kr/ mån (finns bara en längst ner, vån 2)
2 rok 6244 - 6464 kr/ mån
3 rok 7421 - 8754 kr/ mån
4 rok 9621 kr/ mån (finns bara en på vån 3)
Observera att vatten inte ingår i hyran!


Eftersom huset är under ombyggnation kan du inte se lägenheten innan du flyttar in. Närområdet:Baronbackarna består av färgglada tre- och fyravåningshus byggda på 50-talet. Lägenhetsstorlekarna varierar från 1-5 rum och kök. I flera av husen finns hiss. Det finns fristående tvättstugor runt om i området. Området:

Husen i Baronbackarna är samlade i en ring runt ett luftigt grönområde med berghällar, träd och kullar. Gårdarna är bilfria och bra för barn med grönytor, sandlådor och lekplatser.I närheten finns även livsmedelsbutik, vårdcentral, apotek och uttagsautomat. Cirka två kilometer härifrån ligger ett stort köpcentrum. Till centrala Örebro är det drygt två kilometer. Dit tar man sig smidigt med cykel, buss eller bil. I området finns skola från år F-9. Parkeringsplatser och garage finns att hyra.Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Örebro