Holländaregatan

Örebro
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Holländaregatan, Örebro
Hyrdes ut: 2018-05-01


Hyra:

7131 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

60 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Närområdet:Hösten 2008 stod två nya punkthus i stadsdelen Näsby klara. Husen är sex våningar höga med en härlig utsikt över Oset och Hjälmaren.Samtliga lägenheter har en generös balkong eller uteplats.I badrummen som är inredda med kakel och klinker finns en tvättavdelning med tvättmaskin och tumlare.Intill husen finns motorvärmarplatser att hyra. Området:

Näsbyås ligger inom promenadavstånd från Hjälmaren och naturreservatet Oset. Här finns också fina promenadstråk och sittplatser för den picknick-sugne. Med hjälp av cykeln kommer du också snabbt till Naturens Hus och Rynningeviken på andra sidan Svartån. Livsmedelsbutiker finns på flera håll, med bara ett par minuter på cykeln. I området mellan Österplan och Tybble finns bland annat flera livsmedelsbutiker, blomsteraffärer, frisörer och restauranger. Livsmedel finns också i närbelägna Ormesta.

Området:Tybble/Sörby/Almby är ett lugnt område med närhet både till centrala Örebro och universitetet. I Tybble centrum hittar du bland annat blomsterbutik, restaurang med mera. I områdets utkant ligger Tybbleparken med generösa grönområden, pulkabackar och en stor lekplats. I närområdet finns även förskola och grundskola från år F-9 samt ett antal större livsmedelsbutiker.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Örebro

Rapportera fel