Hovstavägen 25

Örebro
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hovstavägen 25, Örebro


Hyra:

3500 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

102 m2


Beskrivning

Inneboende till stor lägenhet (5 rum och kök)
Inneboende sökes till en stor lägenhet (5 rum och kök på 102 kvm) på Hovstavägen. 2 omöblerade rum finns tillgängliga vilka är 10 kvm vardera. Del i vardagsrum och kök. Lägenheten är utrustad med två toaletter varav ena har dusch/badkar. Goda förvaringsutrymmen i garderober.

Lägenheten ligger på gång-/cykel-avstånd från centrum med goda bussförbindelser till bland annat Örebro Universitet, eller om man är hurtig och cyklar dit tar det ca 12 min enligt Google Maps :)

I lägenheten kommer jag, 31-årig musikstuderande, att bo samt min son (snart 6 år) varannan helg. Du kommer och går som du vill, men jag förväntar mig att du är skötsam och inte har vilda fester på hemmaplan och i allmänhet visar hänsyn och är städad av dig.

Eftersom lägenheten är ett så kallat korttidskontrakt (ska renoveras nästa år) finns endast möjlighet att bo kvar till årsskiftet. Bra boende för student eller liknande. Men alla är givetvis välkomna att lämna intresse.

El samt bredband via stadsnätet ingår i hyran som är 3500 kr per rum. Möjlighet till inflyttning omgående och du betalar ingenting för perioden fram till månadsskiftet. Däremot betalas, förutom den vanliga hyran i förskott, 1 månadshyra i deposition vid inflyttning som fungerar som den sista hyran. 2 månaders ömsesidig uppsägningstid.

Skriv ett mejl och berätta om dig själv, vad du pysslar med och sånt, så hör jag av mig!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Örebro