Hovstavägen 25

Örebro
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hovstavägen 25, Örebro


Hyra:

3500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

10 m2


Beskrivning

Inneboende till stor lägenhet (5 rum och kök)
Jag har en stor lägenhet på 5 rum och kök på Hovstavägen på norr, nära Svampen, i Örebro där jag hyr ut två rum. En av mina inneboende har nu fått egen lägenhet och flyttar ut, så det blir ett rum ledigt. Inflyttning kan ske tidigast 1 maj.

Lägenheten ligger på ca 15 minuters promenadavstånd till centrum, men bussanslutning finns direkt utanför dörren som tar dig till centrum på 5 minuter. Om du är hurtig och cyklar finns cykelbana hela vägen upp hit från centrum, universitetet och alla andra möjliga håll och kanter.

Rummet är 10 kvm och omöblerat, men en säng kan ordnas för en symbolisk summa, typ 200 kr. I lägenheten bor jag, 31-årig musikstudent som även jobbar extra som musiklärare resten av terminen, en tjej på 21 år som jobbar och min son, 6 år, varannan helg.

Lägenheten har ett stort kök, ett badrum med badkar, en extra toalett och ett stort vardagsrum som vi delar. Tvättstuga finns i samma trappuppgång.

El, tv (basutbud), värme och bredband fiber 100/10 via Wifi ingår i hyran som är 3500 kr per månad. En månads deposition erläggs vid kontraktsskrivning vilken funkar som den sista hyran om allt då är i sin ordning. 2 månaders ömsesidig uppsägningstid gäller.

Vi är lugna och avslappnade människor som tycker om det sociala ett kollektiv ger. Vi "hänger" ofta tillsammans i köket när vi lagar mat eller så spelar vi något sällskapsspel tillsammans när vi har tråkigt. Vill man vara privat och för sig själv, så stänger man dock bara dörren till sitt rum och den regeln respekterar vi.

Gemensamma utrymmen hjälps vi åt att ta hand om när man ser att det behövs, vi tror inte på att man behöver göra ett schema för sånt utan alla tar ansvar för att det är rent och snyggt. Samma gäller gemensamma förbrukningsvaror såsom toapapper, fryspåsar etc. Ser man att det är slut och man vet med sig att det var länge sen man själv bidrog, så köper man nästa gång man handlar.

Vi har inga husdjur i lägenheten. Lägenheten ska dock renoveras nästa år så i årsskiftet måste dessvärre alla flytta men enligt mig är det ändå tillräckligt lång tid för att man ska hinna bo in sig utan att stressa.

Hör av dig om du är intresserad så ordnar vi en tid för visning!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Örebro