Hovstavägen 13

Örebro
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Örebrobostäder
Adress: Hovstavägen 13, Örebro
Hyrdes ut: 2015-03-01


Hyra:

11117 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

91 m2

Våningsplan:

8


Hyresvärdens beskrivning

Trappuppgången:Nu bygger vi om punkthusen i kvarteret Karmen på norr. Första huset som blir klart är Hovstavägen 13. Huset totalrenoveras och vi bygger på två våningsplan.

I köket får du vita luckor och spis med häll och spiskåpa. Dessutom förbereder vi för installation av diskmaskin som du kan välja som tillval. På golvet i köket och övriga rum har du miljövänligt linoleum. I vardagsrumemt är det ekparkett som standard.
I badrum är det dusch, men i vissa lägenheter kan du välja badkar som tillval. Väggarna är kaklade och på golvet har du plastmatta. Här finns också plats för tvättmaskin eller tvättpelare om du vill välja till det. En traditionell tvättstuga finns i källarplan. I lägenheterna finns det gott om garderober och dessutom har de flesta lägenheter klädkammare.
Samtliga balkonger är inglasade. De stora lägenheter på våning 6, 7 och 9 har stora delvis inglasade terasser.
Området:Norr kallas området mellan Olaus Petrikyrkan och vattentornet Svampen. Precis som namnet antyder, ligger stadsdelen i norra änden av Örebro. Det är maximalt två kilometer till centrala stan. Här har vi flerfamiljshus i tre till fem våningar, höghus, villor och radhus. Eftersom husen här är blandade och från olika byggår, är lägenheterna förstås också väldigt olika. I området har ÖBO totalt ca 2300 lägenheter.Gemensamt för husen är omgivningarna. På norr står du med ena foten i centrala Örebro och med den andra i härliga motions- och strövområden. Alldeles i närheten ligger Rynningeviken, en del av Hjälmaren som restaurerats de senaste åren. Vintertid är den utgångspunkt för långfärdskridskoåkarna och på sommaren tillhåll för såväl fågel som fågelskådare. Bor du på norr är Venaskogen närmaste granne. Här finns fina motions- och elljusspår, såväl sommar som vintertid.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Örebro