Idrottsvägen

Örebro
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Idrottsvägen, Örebro
Hyrdes ut: 2021-10-01
Hyra:

7805 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

84 m2

Våningsplan:

3

Hyresvärdens beskrivning

Närområdet:Lägenhetsstorlekarna i Örnsro varierar från två rum och kokvrå till fyra rum och kök. Gårdarna har nyligen byggts ut och vissa lägenheter har fått tillbyggda uteplatser.
Området:
På grund av ökad smittspridning av covid-19 erbjuder vi i dagsläget inte några visningar. Bovärden kommer i de fall det är möjligt att maila mer information om lägenheten till de personer som får erbjudande.

Strax utanför Örebros mest centrala delar ligger Örnsro. Närheten till citykärnan gör att du snabbt och enkelt kan ta dig hem till fots eller med cykel.I området har ÖBO drygt 300 bostäder, många vackert belägna längs med Svartån. Örnsro har många fina grönområden och för barnen finns en rejält tilltagen lekplats. Här finns även en idrottsplats där barnen kan spela fotboll. En annan populär rekreation är laxfiske i Svartån. På sommaren förvandlas närbelägna Väståparken till en oas för soldyrkare och badsugna.I Örnsro finns en servicebutik och under sommaren finns ett sommarcafé där du kan inta lättare måltider. Övrig service hittar du i Rosta som ligger på andra sidan Svartån.
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Örebro

Rapportera fel