Kartongvägen 9

Örebro
Lägenhet: 6 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kartongvägen 9, Örebro


Hyra:

6860 kr

Antal rum:

6 RoK

Boyta:

146 m2


Beskrivning

Stor gammaldags villa vid Arbogaån
Fristående hus med 5-7 rum och kök, 146 kvm boyta, 2 000 kvm egen tomt m bärbuskar och äppelträd i Oppboga. Jordkällare och uthus. Lämpligt för den stora familjen.

Huset har på nedre botten två stora vardagsrum, ett stort kök och en hall samt toa. På övervåningen finns två sovrum, två badrum samt tre mindre rum lämpliga som teverum, barnrum eller kontor. Trädgården är stor och härlig med både bärbuskar och äppelträd.

Idag finns i huset Stadsnät via optisk fiber, vilket ger möjlighet till 100 Mb internet, bredbandstelefoni och ett enormt teveutbud för den som vill. Inom området finns även tvåor och en trea.

Härifrån pendlar man lätt (med bil) till både Örebro, Arboga, Köping och Lindesberg. Bussförbindelser finns i närheten, men är inte täta, så den som hyr hos oss bör ha bil. P-plats finns på gården, garage att hyra i närheten.

Oppboga är ett fint litet brukssamhälle där det finns ca 30 lägenheter i de gamla bruksgårdarna samt några villor och hästgårdar. Nedanför samhället rinner Arbogaån mycket vackert. Det är fem minuter med bil in till Fellingsbro, där det finns en mycket bra och omtyckt skola, butiker och övrig samhällsservice som vårdcentral, apotek och bibliotek.

Lägenheterna ligger i åtta olika småhus och radhus med stora gräsområden utanför dörren och natur och skog runtomkring. Det är lugnt och tyst. Här finns också en mycket aktiv bouleklubb och gemenskap med trevliga grannar. Flera i området har bott mycket länge.

Korta fakta:
Antal rum: 5-6 (4 stora och 3 små med genomgång)
Antal badrum: 2 + en toa i markplan
Kvadratmeter inomhus: 146 kvm
Kvadratmeter trädgård: 2 000 kvm
Uteplats: Finns
Källare: Finns
Kallhyra: 6 860 kr/mån
Uppvärmning: Bergvärme = billigt, klimatvänligt och lättskött

OBS! Fler inomhusbilder kan eventuellt mailas.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Örebro