Köpmangatan

Örebro
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Köpmangatan, Örebro


Hyra:

10400 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

96 m2


Beskrivning

Fantastisk härlig bostad i centrala Örebro
På grund av arbete på annan ort så kommer jag att hyra ut min bostad.

Om bostaden: 96 kvm fördelat på ett större och ett mindre sovrum, kök med matplats och stort kallskafferi samt delad kyl/frys, fönster mot innegård. Litet sovrum med inbygd garderob, parkett och fönster mot innegård. Stort sovrum med parkett, två inbygda garderober samt en stor garderobsvägg, fönster mot innegård. Stort badrum med dusch och tvättmaskin. Stort vardagsrum med dekorativ öppen spis (ej eldningsbar), parkett och mindre balkong ut mot gågatan. Mitt i lägenheten finns en stor matsal, en inbygd garderob samt parkett. Hall med parkett och plats för klädhängare och skoställ.
Jag tänker mig en 1:a hyresperiod om 6 mån from 1/8, möjlighet till förlängning kommer att finnas. Lägenheten hyrs ut möblerad.

Om området/fastigheten: Det är en gammal fastighet med tidstypiska detaljer, hiss finns. Allmän tvättstuga i källarplan där också soprum och cykelställ finns. Lugna och trivsamma grannar, här har du så nära till allt vad cityliv kan erbjuda men samtidigt kan du alltid få en ostörd sömn då sovrummen ligger mot den tysta innegården. Det tar ca 7 min att gå till Örebro södra och knappt 10 min till Örebro central. Parkering kan hyras ett kvarter bort.

Om dig/er: Jag uppskattar både min bostad och mina grannar så därför söker jag bara lugna och stabila människor med dokumenterat gott ordningssinne samt god betalningsförmåga. Rökfritt, inte ens rökning på balkong är okej. Husdjur kan diskuteras. Referenser samt kontroll via kronofogde krävs. Hyresvärdens ordningsregler ska vara självklara att följa för hyresgästen och hyresgästen ska även teckna och betala för egen fullgod hemförsäkring. Deposition om en månadshyra kommer att tas ut.

Vid intresse: Skriv en e-post med tydlig och relevant presentation av dig/er och vad det är ni söker så återkopplar jag vartefter.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Örebro