Köpmangatan 57

Örebro
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Köpmangatan 57, Örebro

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

20 m2


Beskrivning

Rum uthyres, mitt i stan, dela bostad
Hej. Jag vill dela mitt boende genom att hyra ut ett rum. Jag flyttade själv in för 2 veckor sedan. Jag jobbar som maskör inom teater och musikal och pendlar varje vecka till Stockholm. Från och med nu och 5-6 veckor framåt är jag i Sthlm på heltid. Efter det och fram till mars/april så är jag hemma Sön-Ons så Tors-Sön har du lägenheten för dig själv.

Jag är ordningssam och önskar detsamma av dig. Jag är 36 år, beter mig som 20-25. Spenderar mesta tiden av fritiden på gymmet. Är en social virvelvind som älskar umgänge och utflykter men också kunna stänga dörren till mitt rum för att få vara ifred.

Stort kök med diskmaskin, serveringsgång och ett gammeldags skafferi stort som ett rum. Hall, kök och badrum blir vårt gemensamma sedan har vi våra egna rum. Lägenheten är en 2a på ca 90kvm. Se ritning.

Ditt rum vätter in mot gård. Tyst och lugnt. 20kvm. Hyrs gärna ut ommöblerat eller halvt möblerad då sängen är min och kommer flyttas till vardagsrummet som kommer bli mitt rum. I ditt rum får du plats med dubbelsäng, soffgrupp, skrivbord. Se bilder! Tv-uttag finns i rummet.
Hyra 4500:- inkl el, internet.

VARNING!!! Jag har katt.

Hyra 4500:- eller 3500:-

Kan du tänkas vara kattvakt när jag är på arbete i Sthlm så blir din hyra 3500:-. Kontrakt mellan oss skrivs med ömsesidig uppsägning på 1 månad. Jag kräver en hyra i förskott. Skriver halvårskontrakt med möjlighet till förlängning.

Spelar ingen roll om du är tjej eller kille. Är du lättsam, noggrann med hyra, inte lämnar disk på diskbänken så kan vi nog komma överens om det mesta. Jag är gay så är du homofob så har vi ett problem.

Skriv gärna kort om dig själv så hör jag av mig. Inflytt så fort som möjligt.

På återseende!
Mattias

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Örebro