Kristinagatan 27B

Örebro
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Örebrobostäder
Adress: Kristinagatan 27B, Örebro
Hyrdes ut: 2016-08-01


Hyra:

7125 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

96 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Lagenhet i gammal stil med bland annat spegeldörrar. Badrummet är kaklat och har fönster. Tvättstuga och förråd i källaren. Cykelförrådet är separat. Lägenheten ligger nära grönområde.
Närområdet:Öster kännetecknas av närheten till Svartån, Stadsparken och Wadköping. Här finns hus från tidigt 1900-tal blandat med nya, moderna bostäder med spännande arkitektur. Samtidigt som lugna strövområden ligger alldeles runt knuten är det inte långt till city.
Området:Öster kännetecknas av närheten till Svartån, Stadsparken och Wadköping. Här finns hus från tidigt 1900-tal blandat med nya, moderna bostäder med spännande arkitektur. Samtidigt som lugna strövområden ligger alldeles runt knuten är det inte långt till city.
Området:Centrala Örebro har allt man kan begära! Här finns Svartån som rinner rakt genom stan med medeltidsslottet på en holme mitt i ån. Här finns stadens hela utbud av affärer, restauranger, pubar, biografer och teatrar. Och här finns, förstås, ÖBOs bostäder.ÖBO äger många centrala fastigheter, och har mycket att erbjuda dig som söker ett centralt boende. Nybyggt och fräscht, äldre charmiga hus, eller radhus en kort cykeltur från innerstan.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Örebro