Kumminvägen 66

Örebro
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kumminvägen 66, Örebro


Hyra:

3000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

15 m2


Beskrivning

Mysigt rum i 3a uthyres till kvinna
Jag hyr ut ett rum från 1 juni i min superfina, mysiga lägenhet på Kumminvägen i Sörbyängen. Jättenära universitet (15 min till fots och 5 min på cykel) och det går snabbt att ta sig upp på stan med cykel eller buss.
Rummet uthyres möblerat enligt bilderna. I hyran ingår givetvis el, värme, trådlöst bredband (fiber), tillgång till fullt utrustat kök, badrum med badkar och stor balkong (se bilder).
Jag arbetar själv som bild- och medialärare på gymnasiet, tränar mycket på alla möjliga sätt, och har estetiska intressen (målar, tecknar, pysslar, designar), lyssnar mycket på musik, och delar lägenheten med två underbara kattkillar, Frasse och Findus som jag hoppas du kommer bra överens med då de gärna är med om de får tillfälle.

Tillträde helst fr.o.m. 1/6
En månads uppsägning enligt kontrakt som vi skriver när du flyttar in. Jag ser gärna att du som söker planerar att hyra rummet en längre period. Jag kommer också att prioritera dig som åker hem då och då på helger, t.ex. veckopendlare då jag ser det som en fördel men alla svar beaktas naturligtvis.

Endast mailkontakt tills vidare. Skriv några rader om dig själv, vem du är och vad du gör, så återkommer jag till dig. Jag svarar på alla mail. Jag prioriterar personlig lämplighet framför först till kvarn.

Vi hörs
/Cecilia

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Örebro