Kungsvägen

Örebro
Lägenhet: 6 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kungsvägen, Örebro


Hyra:

8967 kr

Antal rum:

6 RoK

Boyta:

180 m2


Beskrivning

180 kvm enplansvilla, stor uteplats under tak
Lägenhetskod: 98601

OBS! Du som gör en korrekt ansökan (namn-telefon-personnummer-årsinkomst) kommer först på visning.

Vill du bo kungligt? En enormt stor villa på Kungsvägen i Fellingsbro med 6-7 rum och kök blir inom kort ledig hos AB-hem. Villan ligger i ett lugnt område och omges av en fin liten trädgård. Hyran ligger på 8 967 kr/månad, huset värms mycket billigt med bergvärme.

Alla rum ligger i markplan vilket gör huset mycket lämpligt om man har funktionshinder. Rummen ligger så att man också kan dela den, om ni t ex är flera studenter som läser i Örebro och vill bo stort och billigt.

När man kommer in i den stora hallen (möblerbar) ligger toarum, badrum och två sovrum med ingång till vänster och två sovrum rakt fram. I ett av sovrummen finns en stor klädkammare med fönster, som även den kan användas till ett litet sovrum för barn. Först till höger ligger köket och innanför det tvättstuga, förråd och pannrum.

Längre fram till höger, framför köket, ligger ett mycket stort vardagsrum och ett anslutande stort (master) sovrum innanför det. Direkt från vardagsrummet kommer man ut på en uteplats under tak, ca 25 kvm, och framför den en insynsskyddad, mysig och lättskött trädgård.

Huset värms med billig klimatvänlig bergvärme. Det finns golvvärme i alla rum utom det stora sovrummet där det är radiator på väggen. Alla rum är ommålade i ljusa färger sedan bilderna togs och det ligger nya fina golv i de flesta rum.

I anslutning till huset finns garage med plats för en bil, man parkerar även bra på garageuppfarten.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Örebro

Rapportera fel