Kyrkoherdegatan B

Örebro
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kyrkoherdegatan B, Örebro
Hyrdes ut: 2018-10-01

Hyra:

4999 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

65 m2

Våningsplan:

2

Hyresvärdens beskrivning

Närområdet:Almby, som till största delen består av villor, ligger cirka två kilometer sydöst om centrala Örebro. Närmaste service hittar du i Tybble centrum. Kyrkoherdegatan ligger nära Örebro universitet och har goda bussförbindelser till och från city. Området:

Näsbyås ligger inom promenadavstånd från Hjälmaren och naturreservatet Oset. Här finns också fina promenadstråk och sittplatser för den picknick-sugne. Med hjälp av cykeln kommer du också snabbt till Naturens Hus och Rynningeviken på andra sidan Svartån. Livsmedelsbutiker finns på flera håll, med bara ett par minuter på cykeln. I området mellan Österplan och Tybble finns bland annat flera livsmedelsbutiker, blomsteraffärer, frisörer och restauranger. Livsmedel finns också i närbelägna Ormesta.

Området:Tybble/Sörby/Almby är ett lugnt område med närhet både till centrala Örebro och universitetet. I Tybble centrum hittar du bland annat blomsterbutik, restaurang med mera. I områdets utkant ligger Tybbleparken med generösa grönområden, pulkabackar och en stor lekplats. I närområdet finns även förskola och grundskola från år F-9 samt ett antal större livsmedelsbutiker.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Örebro

Rapportera fel