Lertagsgatan

Örebro
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Lertagsgatan, Örebro
Hyrdes ut: 2021-10-01
Hyra:

8690 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

62 m2

Våningsplan:

3

Hyresvärdens beskrivning

Närområdet:

Husen på Lertagsgatan 56-58 har ett trapphus med hiss och fyra lägenheter per plan.

Husen är byggda för en låg energiförbrukning med treglasfönster med trä/aluminium, extra isolering, tilluft via uteluftsventiler och ett frånluftssystem med återvinning via värmepump. Huset värms med fjärrvärme.

Cykelförvaring och miljöbodar finns i hus på gården. För bilen kan du hyra plats i carport eller en öppen p-plats med motorvärmare.

Individuell mätning av kall- och varmvatten är standard. Det innebär att du betalar för allt vatten du använder, både varmt och kallt.

Området:
På grund av ökad smittspridning av covid-19 erbjuder vi i dagsläget inte några visningar. Bovärden kommer i de fall det är möjligt att maila mer information om lägenheten till de personer som får erbjudande.

Tengvallsgatan är beläget på väster och har stora rymliga gårdar med grönytor, lekplatser och som dessutom är bilfria.Intill området finns Trängens idrottsplats med fotbollsplaner, ishall, utomhusskridskobana och curlinghall.Centrala Örebro når du lätt till fots, med cykel eller buss.Parkeringsplatser och garage finns att hyra.
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Örebro

Rapportera fel