Lertagsgatan 27

Örebro
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Örebrobostäder
Adress: Lertagsgatan 27, Örebro
Hyrdes ut: 2016-08-01


Hyra:

6498 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

70 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning

Trappuppgången:Lägenheten renoveras under vår/sommar 2016 och är klar för inflytt augusti 2016. Lägenheten har renoverat badrum och kök, nya tapeter och golv (2016). Balkongen är inglasad.
I köket är det vita köksluckor och spis med häll och spiskåpa. De lägenheter som har kök har även diskmaskin som standard (ej de med kokvrå). På golvet har du miljövänligt linoleum.
I badrummet är duschplats standard. Väggarna är kaklade och på golvet har du plastmatta. Här finns också plats för tvättmaskin eller tvättpelare (tillval). En gemensam tvättstuga finns på gården.

Du som hyresgäst har möjlighet att välja bland annat tapeter, golv i hela lägenheten samt kakel i kök och badrum.

Lägenheten är under ombyggnation och det finns ingen möjlighet att se lägenheten innan inflytt.
Närområdet:Husen varierar från 3-5 våningar och lägenhetsstorlekarna är ett rum och kokvrå upp till sex rum och kök. De flesta lägenheter har balkong, vissa inglasade, eller uteplats. Tvättstugorna är fristående och placerade runt om i området.
Området:Markbacken ligger på väster, nära centrala Örebro, dit du lätt tar dig både till fots eller med cykel. Gårdarna är bilfria och mitt i området ligger Örnsköldsparken. Markbacken har genomgått en stor renovering de senaste åren och har bland annat fått nya fasader och större balkonger. I en del hus har även hiss installerats. Intill centrum har ett nytt seniorhus på åtta våningar byggts.I centrum finns bland annat mataffär, frisör och bibliotek.I området finns förskola samt Brukets skola som har barn från förskoleklass upp till år 6.Parkeringar samt garage finns att hyra.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Örebro