Lertagsgatan 13

Örebro
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Örebrobostäder
Adress: Lertagsgatan 13, Örebro
Hyrdes ut: 2015-12-01


Hyra:

6271 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

71 m2

Våningsplan:

4


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Lägenheten renoverades 2013 och fick nytt badrum och kök, nya tapeter och golv. Balkongen är inglasad.
I köket är det vita köksluckor och spis med häll och spiskåpa. På golvet är det miljövänligt linoleum. Dessutom är det förberett för installation av diskmaskin som du kan välja som tillval (gäller lägenheter med kök).
I badrummet är duschplats standard. Väggarna är kaklade och på golvet har du plastmatta. Här finns också plats för tvättmaskin eller tvättpelare (tillval). En gemensam tvättstuga finns på gården.

Eftersom huset är under ombyggnation kan du inte se lägenheten innan du flyttar in.
Närområdet:

Husen varierar från 3-5 våningar och lägenhetsstorlekarna är ett rum och kokvrå upp till sex rum och kök. De flesta lägenheter har balkong, vissa inglasade, eller uteplats. Tvättstugorna är fristående och placerade runt om i området.

Området:Markbacken ligger på väster, nära centrala Örebro, dit du lätt tar dig både till fots eller med cykel. Gårdarna är bilfria och mitt i området ligger Örnsköldsparken. Markbacken har genomgått en stor renovering de senaste åren och har bland annat fått nya fasader och större balkonger. I en del hus har även hiss installerats. Intill centrum har ett nytt seniorhus på åtta våningar byggts.I centrum finns bland annat mataffär, frisör och bibliotek.I området finns förskola samt Brukets skola som har barn från förskoleklass upp till år 6.Parkeringar samt garage finns att hyra.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Örebro