Majorsgatan 1

Örebro
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Majorsgatan 1, Örebro


Hyra:

4500 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

115 m2


Beskrivning

Rum uthyres till inneboende i fin lägenhet
Ett ljust och fräscht rum med Örebros kanske vackraste utsikt uthyres. Rummet är på ca 10 m2 och möblerat med bland annat skrivbord, tv, byrå, spegel och en mycket skön säng med måtten 140x200. Tillgång till flera garderober finns.

Hela lägenheten är nyrenoverad och består av fyra sovrum, kök, två badrum samt ett stort vardagsrum. Dessutom finns två stora möblerade inglasade balkonger där man under vår/sommar/höst kan välja om man på ena sidan vill äta frukost till soluppgången över Hjälmaren eller på andra sidan ta en kall dryck till solnedgången över Kilsbergen. Som inneboende har man självklart tillgång till alla gemensamma ytor.

Trådlöst bredband 50 Mbit, el samt varmvatten ingår i hyran. I källaren finns en mycket fräsch tvättstuga.

Lägenheten är placerad nära Venaskogen och elljusspåret och det är bara en kort promenad till vackra Rävgången vid sjön Hjälmaren. Med cykel tar det ca 10 min in till centrala Örebro och två matbutiker finns inom 5 min gångavstånd. Busshållplats finns 1 min från huset.

Oavsett om du är företagare som söker övernattningsrum, veckopendlare, student eller annat så kommer du inte bli besviken på denna lägenhet. Då sängen är bred funkar det även för ett par som vill dela rum.

Personer som önskar boende endast vardagar och åker hem helger kommer prioriteras men jag beaktar alla som visar intresse.

Jag som bor här är en social kille på 43 år som två veckor i månaden har mina barn (13 och 16 år) hemma hos mig. Övriga två veckor är jag ofta ute på jobbuppdrag eller på andra äventyr och då har du lägenheten för dig själv.

Möjlighet finns även att efter överenskommelse låna min bil (Passat Kombi 4-motion med dragkrok). Du betalar då 18 kr/mil.

Rummet finns att hyra från och med 1 juni och tillsvidare eller efter överenskommelse.

OBS!!! Skicka gärna ett mail om du känner att detta är något för dig och berätta hur gammal du är, om du jobbar/studerar och kort om dig själv.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Örebro