Mark 613

Örebro
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Mark 613, Örebro

Hyra:

2700 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

12 m2


Beskrivning

Rum i mysigt kollektiv nära universitetet
Hej!

Just nu finns det ett rum ledigt i Örebro finaste kollektiv! Kollektivet ligger i ett fint och relativt ny renoverat gammalt hus strax bakom universitet. Huset är två våningar högt, och består av 4 rum, hall, ett stort kök och tre toaletter. Det finns även tvättmaskin och diskmaskin som kollektivet delar på. Runt om huset finns en vacker trädgård, där vi i somras spelade badminton och hade konserter på dansbanan.

I och med att det ligger så nära universitet, bara kanske 5 minuter om man går, så passar det perfekt för studenter. Det är även nära till skog och fina elljusspår i Markaspåren om man gillar att vara ute. Det tar ca 20 minuter att cykla in till stan, och det finns bra bussförbindelser till stan från universitetet.

Rummet är ca 12 kvadratmeter, med fönster ut mot trädgården. Jag, som har bott där tidigare, har själv fått plats med säng, skrivbord, bokhylla, en stor byrå samt lite mindre möbler.

Hyran ligger på 2700 kr/mån med 3 månaders uppsägning. Inflyttning omedelbart. Uthyres tillsvidare, men skulle också kunna funka att bara hyra en månad eller två om det är intressant.

De andra som bor i kollektivet är 4 stycken musiker/musiklärare/studenter.

Hör av dig om du är intresserad!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Örebro