Meijerhelmsgatan 6A

Örebro
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Örebrobostäder
Adress: Meijerhelmsgatan 6A, Örebro
Hyrdes ut: 2016-10-01


Hyra:

12852 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

121 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Sommaren 2014 stod radhusen i Varberga färdiga. De består av fyra rum och kök i två plan Möjlighet finns att köpa radhusen efter två år till ett fastställt pris. Uppvärmning med fjärrvärme. Golvvärme i bottenvåning och radiatorer på övervärningen. FTX-ventilation med eget/separat aggregat i varje radhus. Energiförbrukning för uppvärmning och varmvattenproduktion ca 70kWh/m² och år. Samtliga hus har uteplatser med trädäck både på framsidan och baksidan. Dessutom ingår ett ouppvärmt förråd om ca 6m² samt en carport försedd med motorvärmaruttag Närområdet:

Hyrköp! Möjlighet finns att köpa radhusen efter två år till ett fastställt pris. Uppvärmning med fjärrvärme. Golvvärme i bottenvåning och radiatorer på övervärningen. FTX-ventilation med eget/separat aggregat i varje radhus. Energiförbrukning för uppvärmning och varmvattenproduktion ca 70kWh/m² och år. Samtliga hus har uteplatser med trädäck både på framsidan och baksidan. Samtliga radhus har, på tomten framför huset, ett ouppvärmt förråd om ca 6m² samt en carport försedd med motorvärmaruttag.

Området:I Varberga är det aldrig långt till grönskan. Gårdarna är lummiga och har gott om utrymme för både stora och små. Längs med området sträcker sig rymliga gräsmattor, som möts av Varbergaskogen - populär bland svampplockare och motionärer. Utomhusbadet erbjuder svalka och lek. I Varbergaparken ordnas underhållning sommartid. Varberga torg är en trevlig mötesplats där du har ett brett serviceutbud och ÖBOs bovärdskontor. I centrum finns dessutom ett aktivitetshus med förenings- och kulturaktiviteter för de flesta åldrar. Varberga ligger 3,5 km från centrala Örebro, ca 15 minuters restid med buss eller cykel. Garage och parkeringsplatser finns att hyra.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Örebro