Näsbyvägen 38A

Örebro
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Örebrobostäder
Adress: Näsbyvägen 38A, Örebro
Hyrdes ut: 2014-11-01


Hyra:

7125 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

52 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Närområdet:

Nu bygger ÖBO 17 radhus och tre flerbostadshus med 24 lägenheter, i populära Näsby, enligt BoKlok-konceptet.  De nya bostäderna ligger högt i Näsby, med en vy över området, strandängarna och Hjälmaren. Välplanerade bostäder ger rum för mycket, trots en något mindre bostadsyta.

Näsbyås ligger inom promenadavstånd från Hjälmaren och naturreservatet Oset. Här finns också fina promenadstråk och med hjälp av cykeln kommer du också snabbt till Naturens Hus och Rynningeviken på andra sidan Svartån.

I området mellan Österplan och Tybble finns bland annat flera livsmedelsbutiker, blomsteraffärer, frisörer och restauranger. Livsmedel finns också i närbelägna Ormesta.

Den närmsta förskolan finns alldeles i närheten i Näsby. Andra förskolor och skolor finns Almby, Tybble och utmed Universitetsallén.

Området:

.Näsbyås ligger inom promenadavstånd från Hjälmaren och naturreservatet Oset. Här finns också fina promenadstråk och sittplatser för den picknick-sugne. Med hjälp av cykeln kommer du också snabbt till Naturens Hus och Rynningeviken på andra sidan Svartån. Livsmedelsbutiker finns på flera håll, med bara ett par minuter på cykeln. I området mellan Österplan och Tybble finns bland annat flera livsmedelsbutiker, blomsteraffärer, frisörer och restauranger. Livsmedel finns också i närbelägna Ormesta.

Området:

Tybble/Sörby/Almby är ett lugnt område med närhet både till centrala Örebro och universitetet. I Tybble centrum hittar du mataffär, bank, frisör, blomsterbutik, restaurang med mera. I områdets utkant ligger Tybbleparken med generösa grönområden, pulkabackar och en stor lekplats. I närområdet finns även förskola och grundskola från år F-9.Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Örebro